Om oss

Stall Tajet er et hestesenter på Nakkerud. Vi har rideleir i de fleste ferier, ridekurs for alle aldersgruppr, rideturer på Holleia og enkelttimer. Vi arrangerer også bursdager, utdrikningslag og firma-events.

Lene Borgersen Tangen

Jeg som driver Stall Tajet heter Lene Borgersen Tangen og er født i 1974. Dyr har alltid vært en stor del av livet mitt.
Jeg er ikke utdannet rideinstruktør, men har noen andre kurs fra Norsk Hestesenter (handicapleder kurs, 
undervise barn og praktisk rideskoledrift). I tillegg er jeg utdannet pedagogisk barnepleier, TAGteach- trener 1,
klikker-trener og hundetrener.
Ved siden av jobben med Stall Tajet jobber jeg som vikar ved Tyristrand skole og Barnas Hus barnehage - og er fagkonsulent i ON (Opplæringssenter for Naturbruksfag).

Nils-Anders

Er en som også er veldig involvert i driften her på Tajet. I tillegg jobber han som lærer på Rosthaug videregående skole samt driver et snekkerfirma. Og ikke minst han er altmulig-mannen på gården som både vedlikeholder, bygger nytt, rydder -og produserer mat til hestene! 

I Tillegg til oss er det også 2 andre som er å treffe her på Tajet daglig.  Iselin Knutsen er hestefaglært og har jobbet ved stallen flere år nå. Gro Beate Larsen Bergan er også hestefaglært -og bor i tillegg på gården her.  Vi er veldig glade for å ha disse 2 flinke jentene til hjelp. 

Trine Enger jobber også her som ridelærer 1 dag i uka. Hun er utdannet islandshest-trener B - og holder egne islandshesttimer/kurs her i samarbeid med oss. 

Ring: 97598087

Mandag-Fredag (8-17)

kolkinnveien 66
3533 Tyristrand