Om oss

Stall Tajet er et hestesenter på Nakkerud. Vi har rideleir i de fleste ferier, ridekurs for alle aldersgruppr, rideturer på Holleia og enkelttimer. Vi arrangerer også bursdager, utdrikningslag og firma-events.

Lene Borgersen Tangen

Jeg som driver Stall Tajet heter Lene Borgersen Tangen og er født i 1974. Dyr har alltid vært en stor del av livet mitt.
Jeg er ikke utdannet rideinstruktør, men har noen andre kurs fra Norsk Hestesenter (handicapleder kurs, 
undervise barn og praktisk rideskoledrift). I tillegg er jeg utdannet pedagogisk barnepleier, TAGteach- trener 1,
klikker-trener og hundetrener.
Ved siden av jobben med Stall Tajet jobber jeg som fagkonsulent i ON (Opplæringssenter for Naturbruksfag) hvor jeg følger opp lærlinger innen hestefag, dyrefag, gartner, skog og landbruk.

Nils-Anders

Er en som også er veldig involvert i driften her på Tajet. I tillegg jobber han som leder på Buskerud videregående skole samt er utdannet tømrer og snekker. Og ikke minst han er altmulig-mannen på gården som både vedlikeholder, bygger nytt, rydder -og produserer mat til hestene! 

I Tillegg til oss er det også 2 andre som er å treffe her på Tajet daglig.  Iselin Knutsen er hestefaglært og har jobbet ved stallen flere år nå. Caroline er også hestefaglært og har jobbet her 2 dager i uke de siste 2 årene.  Vi er veldig glade for å ha disse 2 flinke jentene til hjelp. 

Ring: 97598087

Mandag-Fredag (8-17)

kolkinnveien 66
3533 Tyristrand